VIDEO CRBL a povestit cum a fost „trădat“ de Oase după ce au câştigat „Asia Express“: cum s-a încheiat o prietenie de 15 ani

0
9548
CRBL si Oase
Foto: Antena 1

Într-un interviu filmat pe canalul său de YouTube, CRBL a vorbit despre sfârşitul prieteniei lui cu dansatorul Oase, alături de care a câştigat sezonul al doilea al show-ului „Asia Express“, de la Antena 1, şi despre negocierile cu televiziunea pentru a fi co-prezentatori în noul sezon, mărul discordiei între cei doi artişti.

CRBL a vorbit despre fosta prietenie cu Oase, partenerul său de la „Asia Express – Drumul Elefantului“, alături de care a câştigat anul trecut premiul în valoare de 30.000 de euro. El a vorbit despre cum au ajuns cei doi să lege o prietenie de mai bine de 15 ani, dar şi detalii despre „trădarea“ survenită după câştigarea show-ului de la Antena 1. CRBL a montat într-o manieră inedită interviul cu el însuşi, reuşind să pună în acelaşi filmuleţ un CRBL care pune întrebări şi un CRBL care răspunde, notează Click!

Vorbind despre participarea la „Asia Express“, cântăreţul a povestit:

„I-am spus că trebuie să mă duc cu Elena, soţia mea, şi el a zis: «Nu, domne, ia-mă pe mine, că o să fie mişto, nu vreau nici un ban, pe mine mă interesează să ne distrăm». M-am gândit de câteva ori, aşa, am zis: «Bine, hai că propun». Ce credeţi, am propus şi am plecat la Asia Express! Oase m-a susţinut, câteodată pe bune, câteodată minţind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câştig Asia Express. Pentru mine concursul a fost o experienţă unică de a-mi testa abilităţile, răbdarea, pentru a-mi da seama dacă m-am maturizat, faţă de fostul CRBL, care era mult mai recalcitrant, mult mai repezit. Asia Express a fost cel mai frumos lucru care se putea întâmpla pentru doi oameni, pentru doi prieteni, care să dea share prieteniei lor cu cei de acasă, iar oamenii să ne iubeacă, să empatizeze cu echipa noastră. Nu este cum credeţi voi, cum aţi văzut voi la televizor. Că de-aia sunt aici, să vă povestesc despre acest Oase“.

Cum au decurs negocierile cu Antena 1

El a continuat: „Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să îşi deschidă bar. Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la «Asia Express» sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect şi, bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3. Apoi a venit o invitaţie să mergem la Nea Mărin (nr. emisiunea Poftiţi pe la noi), am vorbit iar cu echipa, banii sunt puţini, stai măi, CRBL, că nu avem bani. Băi, Oase, banii sunt puţini, dar ne-au zis că dacă mergem acolo vorbim şi de Asia Express. Mergem, filmăm, ne distrăm, financiar nu a fost un deal bun, dar ce credeţi, că la nea Marin, într-o pauză, am dat şi probă, amandoi. Noi, CRBL şi Oase, am filmat o probă pentru a fi coprezentatori la Asia Express 3. Dar nimeni nu ne spunea în faţă: «baăi, hai să vorbim, vrem să mergeţi».

Trece timpul, vine vara, vin iulie, august, la un moment dat primesc un telefon de la Kanal D. <<Salutare, CRBL, vrem să vii să faci parte dintr-un juriu, la un show de dans, un concurs de dans televizat (n.r. Îmi place dansul)>>. Ok, stai să întreb la Antena 1, să întreb echipa Asia Express, să văd ce vor să facă cu mine. Îi sun, îi întreb, ei spun că nu știu, să vedem. Bine, între timp îi spuneam și lui Oase tot ce se întâmpla. Mai trece ceva timp, Kanal D sună din nou, băi CRBL, te-ai mai gândit, iar sun la Asia Expess, aștia iar spun <<stai să vedem>>, până într-o zi în care a sunat telefonul, iar Kanal D mi-a dat un ultimatum. De data asta, fac același lucru, îi sun pe cei de la Asia Express. Oameni buni, oferta este în acest moment pe masă. Trebuie să aleg. Nu am ales încă Kanal D, aveți prioritate, spuneți-mi ce vreți să faceți cu mine și cu Oase.

Din momentul acesta, s-a schimbat tot. Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: <<Băi, ăștia ne dau foarte puțini bani>>. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm.

Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile. Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele, dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!

I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu pusesem condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo.

Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune: “Băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.