VIDEO/ Cristian Popescu Piedone: De ce vă temeți de bucureșteni? … Sunt alături de cei care nu cred în sondajele voastre otrăvite

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, le transmite contracandidaților că este alături de cei care nu cred în sondajele otrăvite și pe care minciunile pe care le răspândesc despre el nu îi ating!
  • ”De ce vă temeți de bucureșteni? V-am anunțat încă de luna trecută că pe 16 mai vă aștept în Piața Obor. Am venit singur, fără alai, fără echipă de campanie.

Suntem aici doar eu și oamenii, cei cărora le cereți votul, dar pentru care nu ați făcut nimic. Sunt împreună cu cei pe care îi ignorați de atâția ani, cei pe care îi doare felul în care ați adus acest frumos oraș. Sunt alături de cei care nu cred în sondajele voastre otrăvite și pe care minciunile pe care le răspândiți despre mine nu îi ating.

Sunt oamenii simpli, care își doresc o viață decentă. Sunt cei care știu că pe 9 iunie puterea este la ei. Iar eu, Cristian Popescu Piedone, pentru ei mă lupt. Cu stația, cu roaba, cu casca pe cap, pentru ei muncesc. Pentru dreptul lor de a trăi într-un oraș curat, îngrijit, în care să aibă căldură în case, drumuri bune, școli și grădinițe.

Ei știu că nu i-am dezamăgit niciodată și simt că sunt unul de-al lor.

  • De aceea mi-au acordat încrederea care m-a obligat să fac treabă, nu ca voi: jocuri politice, nu negocieri de culise și blaturi. Poate la următoarea întâlnire veți avea mai mult curaj să dați ochii cu cei pe care i-ați înșelat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati