VIDEO/ Cristian Popescu Piedone: Nu mi s-a părut nomal atacul domnului premier Ciolacu pentru că nu este contracandidatul meu

Președintele PUSL Cristian Popecu Piedone a declarat miercuri, la sediul BEC, că nu i s-a părut nomal atacul domnului premier Ciolacu pentru că nu este contracandidatul lui. Dacă contracandidatul meu, susținut de mega coaliție, nu este în stare să scoată două vorbe, auzindu-l că abia acum începe să urce prin tramvaie, să coboare în metrou, acum a făcut primii pași în stradă, eu fac lucrul ăsta de 30 de ani, a spus Piedone. 

”Nu mi s-a părut nomal atacul domnului premier Ciolacu pentru că nu este contracandidatul meu. Dacă contracandidatul meu, susținut de mega coaliție, nu este în stare să scoată două vorbe, auzindu-l că abia acum începe să urce prin tramvaie, să coboare în metrou, acum a făcut primii pași în stradă, eu fac lucrul ăsta de 30 de ani.

Vreau o confruntare corectă, directă cu caniddatul, nu vreau să vină tăticul și mămica să mă confrunt cu ei. Fiecare cu plafonul lui de zbor.

Ce i-am rugat este să ridice gardul politic de la Primăria Capitalei, pentru că a fost sechestrată politic timp de 30 de ani, și să îl mute acolo unde știu ei să facă politică, cel mai bine pentru țară, Senat, Camera Deputaților Guvern, Administrația Prezidențială. Să ne lase pe noi administratorii să ne facem treaba”, a spus Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati