VIDEO/ Cristian Popescu Piedone povestește ce s-a întâmplat în închisoare dar și câti bani are de luat de la primărie: „Sunt aproape 80.000 de euro”

0
428

Cristian Popescu Piedone a participat la o discuție în emisiunea Substanțial de la A7tv în care a precizat faptul că, deși este convins că are șanse de câștig, nu va candida la alegerile locale din 2024. Primarul Sectorului 5 spune că întotdeauna a fost printre oameni și a avut biroul în stradă. 

Acesta spune însă că va candida la Primăria Sectorului 5 dar nu va face o campanie electorală agresivă, afișe sau discursuri. Ba mai mult va pleca în concediu după ce își va depune candidatura.

„Odată cu eliberarea mea am deranjat foarte multă lume. Trepăduși pe care i-am deranjat de la țâța banului public. Am vreo 8 plângeri penale, s-a scris și la ambasade.

Eu trebuie să îmi iau drepturile salariale, și nu e sumă mică, vreo 80.000 de euro.”, spune Cristian Popescu Piedone.

Întrebat dacă ia în considerare o candidatură la Primăria Capitalei acesta a spus că nu este interesat, dar este ferm convins că influența sa și a primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, vor „da următorul primar al Capitalei”.

„Dacă aș fi nebun m-aș duce. Și în 2015 eram favorit pentru Primăria Capitalei, dar a fost împins un Bușoi susținut de președinte. Mi s-a făcut vânt pe scări. (…)

Sunt ferm convins că pot câștiga primăria Capitalei, cu sprijinul cetățenilor (…)dar nu voi candida.”, mai spune primarul Sectorului 5.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.