VIDEO/ Cristian Popescu Piedone, scrisoare pentru ”Sfântul dărniciei”, care tocmai a împărțit daruri celor mici, celor buni, celor cuminți…

0
271
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis pe Facebook o scrisoare pentru ”Sfântul dărniciei, care tocmai a împărțit daruri celor mici, celor buni, celor cuminți….”
  • ”Dragă Moș Nicolae, te rog să ai grijă de prietenii mei. Ai grijă de ei și de visurile lor !Ai grijă de cei cu sufletele rănite… Dăruiește-le vindecare! Ajută-i să găsească drumul pe care să întâlnească liniștea, pacea, înțelegerea, smerenia, recunoștința și bucuria de a trăi fiecare clipă… Ai grijă să le spui să învețe să se ierte atât pe ei înșiși, cât și pe cei din jurul lor! Și… să învețe din trecut, să învețe din greșeli !
Dă-le putere să treacă peste toate greutățile, să poată culege flori răsărite din lacrimile căzute… Dăruiește sănătate și vindecare celor bolnavi , dăruiește zâmbet celor întristați, mângâiere celor singuri, pace, înțelegere și îndreptare întregii omeniri.

Sfântul dărniciei să vă dăruiască toate cele de folos!

Și ca o ultimă dorință, aș avea nevoie de o scară foarte înaltă ca să ajung la cei dragi, plecați în cer, pentru a-i mai putea îmbrățișa încă o dată. Zi cu bucurii tuturor, Sfântul dărniciei să vă dăruiască toate cele de folos !”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.