VIDEO / Cristian Popescu Piedone: Spațiile lăsate zeci de ani la mila sorții au recăpătat viață, culoare și speranță!

0
551
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că spațiile lăsate zeci de ani la mila sorții… au recăpătat viață, culoare și speranță! ”ASTĂZI, le-am redat copiilor și copilăriei, deopotrivă”, spune primarul. 

”Când am revenit din „vacanța” nemeritată, am găsit deznădejde în comunitate, puzderie de nereguli, multă mizerie și pericole publice… grămezi.

  • Între Toporași, Vigoniei și Podul Giurgiului, de exemplu, copiii se jucau cu… cioturi de jucării publice, în țarcuri insalubre și periculoase! Am închis atunci toate aceste așa-zise locuri de joacă și am promis public că Civilizația, Confortul și Respectul pentru copii vor înlocui urâtul, mizeria și batjocura! Am muncit și ne-am ținut de cuvânt!

    Spațiile lăsate zeci de ani la mila sorții… au recăpătat viață, culoare și speranță!
    ASTĂZI, le-am redat copiilor și copilăriei, deopotrivă!

Curând, avem surprize frumoase și-n alte cartiere! Apropo: Cetățenii se tem că în aceste noi oaze de poveste, realizate din bănuții publici, veșnicii huligani se vor aduna iar ca altădată, vor face scandaluri, vor dărâma mobilier și vor consuma alcool, droguri și alte nenorociri!!!
  • NU VA FI AȘA! Poliția locală a primit ordinele mele clare: patrulare permanentă, sancțiuni maxime și drastice pentru golanii certați cu legile și cu bunul-simț!!! Continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.