VIDEO Cum arată spoturile Guvernului pentru campania de vaccinare anti-COVID

Guvernul a lansat, joi, mai multe spoturi pentru a promova campania de vaccinare împotriva COVID-19. Premierul Florin Cîţu a anunţat că acestea au rol informativ, dar şi că sunt făcute „pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele”.

Însuşi prim-ministrul este protagonistul unui spot de informare, iar noua abordare a campaniei de vaccinare răspunde la întrebarea „Ce conţine vaccinul?”.

Premierul Cîţu a transmis că tema campaniei este „Împreună învingem pandemia”, dar şi că noul element (întrebarea „ce conţine vaccinul) nu face referire la „ingredientele” acestuia, ci este despre ce înseamnă vaccinul pentru fiecare în parte.  

«Eu zic că toţi vrem să ne întoarcem la normalitate. Această campanie are tema „împreună învingem pandemia”. Astăzi introducem un element nou, întrebarea „ce conţine vaccinul”. Aici nu este o înrebare directă despre lista de ingrediente a vaccinurilor, ci este mai mult despre ce înseamnă vaccinul, dar şi cum ne ajută să revenim la normalitate. Până la urmă acesta este adevăratul simbol al vaccinului: revenirea la normalitate. Dacă ştim că acesta este obiectivul, atunci trebuie să ne vaccinăm. Mai simplu de atât nu se poate. Putem să învingem doar împreună», a mai spus Cîţu.

Premierul a afirmat că vor exista trei spoturi generale, care vor pune accentul pe ce le-a lipsit oamenilor în pandemie.

Celelalte şapte spoturi vor merge ţintit către următoarele categorii: elevi, bunici, părinţi, turişti, festivalieri. Iată câteva exemple:

 

Premierul, protagonist într-un spot de promovare a vaccinării

Premierul a mai  adăugat că, pentru a le arăta românilor ce înseamnă vaccinul pentru el, va fi prezent într-unul dintre spoturi, nefiind difuzat la televizor, ci doar pe pagina sa de Facebook.

În imagini, Florin Cîţu apare într-un local, spunând că vaccinul conţine „normalitate„: „Să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni, aici, la interior. Să nu mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji, dar mai ales să pot să-mi văd familia în siguranţă”.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati