VIDEO Cum au mers îmbrăcați la munte, iarna, șapte tineri din București

0
152

Şapte tineri din Bucureşti au fost ajutaţi, duminică seară, de către salvamontiştii din Buşteni să coboare în staţiune de la Cascada Urlătoare.

Deşi este unul dintre cele mai uşoare trasee montane, cei şapte bucureşteni n-au fost în stare să parcurgă singuri drumul la întoarcere din cazua echipamentului deloc adecvat.

”Șapte tineri din București au fost coborâți de salvamontișto în această seară de la Cascada Urlatoare. Aceștia au rămas blocați pe poteca turistică pentru că s-a lăsat întunericul și nu aveau lanterne. În rest erau „foarte bine” echipați”, au scris reprezentanții Salvamont Bușteni pe pagina de Facebook.

Tinerii erau încălţaţi cu pantofi de stradă şi în blugi.

În plus niciunul dintre ei nu avea lanternă. Au crezut că se descurcă doar cu ceea ce le putea oferi telefonul, fără să ia în considerare că la temperaturi de minus zero grade Celsius, bateria se descarcă mult mai repede.

Cu pantofi de stradă, în întuneric, în mijlocul pădurii şi pe o potecă acoperită cu zăpadă îngheţată aşa au fost găsiţi de către salvamontişti cei şapte tineri, care au fost ajutaţi în cele din urmă să ajungă în siguranţă în staţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.