VIDEO/ Cum i-a ignorat președintele Iohannis pe jurnaliștii care l-au întrebat despre zborurile de lux peste hotare

Președintele Klaus Iohannis a fost filmat de jurnaliștii de la ”Recorder” în timp ce ignoră un reporter care i-a pus de mai multe ori întrebări legate de desecretizarea costurilor de transport cu avioane private.

Încercând să afle răspunsul direct de la președinte, jurnaliștii Recorder l-au așteptat pe Klaus Iohannis la ieșirea de la un eveniment public.

  • „Domnule președinte, 40.000 de cetățeni vă cer desecretizarea cheltuielilor de călătorie. Ce le răspundeți? Sunt 40.000 de emailuri pe care le-ați primit individual. V-au informat consilierii dumneavoastră în legătură cu acest subiect”, a întrebat o jurnalistă Recorder.

Klaus Iohannis a refuzat să răspundă întrebările, ignorându-i pe jurnaliști. Tot ce a făcut Klaus Iohannis, înainte să urce în mașină, a fost să spună „Mulțumesc”, arată sursa citată.

Reamintim că deplasările externe ale președintelui Iohannis au stârnit o serie de controverse în spațiul public, în contextul în care presa a semnalat că Administrația Prezidențială a secretizat costurile din bani publici care includ zboruri cu avioane private de lux.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati