VIDEO/ Dan Negru: „M-au dresat spunându-mi că în lumea civilizată dispare cashul. În America, cashul e la căutare, plătești cash, primești reduceri”

Dan Negru este de câteva zile în Statele Unite, iar acolo a întâmpinat diverse situații, pe care le-a împărtășit cu urmăritorii lui.

„M-au dresat spunându-mi că-n lumea civilizată dispare cashul. În America cashul e la căutare, plătești cash, primești reduceri”, scrie, pe Facebook, Dan Negru, aflat la Los Angeles. Ajuns la o benzinărie, prezentatorul a descoperit că era acceptată plata cu bani gheață, iar cei care achitau alimentarea mașinii cu numerar, beneficiau de o reducere, pe când cei care plăteau cu cardul erau suprataxați.

  • „Am căutat în zilele astea mașinile electrice, pentru că toată lumea mi-a spus: în țările civilizate nu mai găsești decât mașini electrice și America cum să nu fie o țară civilizată? N-am găsit. M-am uitat în stânga, în dreapta, le-am numărat pe degete. Ia uite, doar hardughii din astea, mașini electrice aproape deloc.

Ba mint, am găsit una în centrul orașului Los Angeles, trasă pe dreapta în mijlocul intersecției. Mașina lui rămasă fără baterie a lăsat-o acolo, în mijlocul intersecției”, a povestit prezentatorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

  • Într-o altă postare, aflat în San Francisco, el spune: „Votați bățul! Se votează primarii anul ăsta! I-aș vota pe ăia care au curajul bățului. Bățul duce spre civilizație! Așa cum fericirea nu se poate cumpăra cu bani, nici civilizația nu se poate face cu vorba bună. Alții au curajul ăsta ! 500 de dolari amendă dacă arunci gunoiul”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati