VIDEO/ Decorațiunile de Crăciun au căzut pe o trecere de pietoni din Sectorul 4

1
1122
sursa foto: captura YouTube - Euronews Romania

Duminică seara a căzut o parte din decorațiunile luminoase de Crăciun dintr-o intersecție din Sectorul 4. Un echipaj de poliție care se afla la fața locului a reușit să elibereze intersecția. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Un martor care se întorcea acasă de la cumpărături a surprins pe camera video momentul în care o parte din luminițele pentru sărbătorile de iarnă au căzut.

Locuitor Sector 4„La Șincai, la semafor, stăteam pe culoarea roșie și am văzut niște scântei în ghirlandele de luminițe și la câteva secunde după aia au căzut ghirlandele cu totul pe trecerea de pietoni. Înainte să cadă se vede un scurtcircuit, se văd niște scântei deasupra ghirlandei, deci nu știu ce să zic, or fi fost neizolate, s-o fi rupt firul ăla.”

Din fericire, nu au existat victime sau pagube materiale.

Locuitor Sector 4: „Am sunat la 112. După aia s-a dat drumul la trafic și am văzut că la o mașină sau două în fața mea era o mașină de poliție. Erau și ei tot la semafor, s-au dat jos și au strâns alea. Probabil că sunt de anul trecut, dar de montate, au fost montate acum, deci, în mod normal, trebuiau puse ca lumea.”

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au spus că așteaptă un răspuns de la firma care se ocupă de montajul și întreținerea decorațiunilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.