VIDEO/ Deputatul Vlad Popescu Piedone adună semnături pentru inițiativa legislativă privind recuperarea marilor averi ce nu pot fi justificate

Vlad Popescu Piedone, fiul fostului primar de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat săptămâna trecută că a demarat campania de strângere de semnături pentru inițiativa legislativa a Partidului Umanist Social Liberal privind recuperarea marilor averi ce nu pot fi justificate.

„Ziua aceasta (joi – n.red.) mi-a dat putere. Mi-a arătat că am pentru ce lupta. Că voi sunteți ca parte din familia mea. Ați venit mulți, atât de mulți încât nu ați mai avut loc în sală. Dar vă mulțumesc că m-ați așteptat pe holuri, să ne salutăm, să schimbăm o vorbă. Înseamnă mult pentru mine.

  •  Astăzi (joi – n.red.), am lansat și în Sectorul 5 campania de strângeri de semnături pentru inițiativa legislativa a Partidului Umanist Social Liberal ce privește recuperarea marilor averi ce nu pot fi justificate. O inițiativă pentru oamenii cinstiți, cei care ne plătim obligațiile fiscale. Voi, dragii mei, oamenii din Sectorul 5, ați profitat de ocazie și ați venit alături de mine. Ați venit să mă încurajați, să ma susțineți.

 

  •  Nu m-am așteptat la atât de multă iubire din partea voastră. V-am văzut și pe voi, cei care ați plâns. M-ați emoționat și mi-ați dat putere. Știu că am o mare responsabilitate față de voi, știu că vreți ca dezvoltarea sectorului să continue. Încerc să fac tot ce pot, în calitate de președinte al organizației PUSL Sector 5, pentru ca imposibilul să devină posibil. Momentan doar așa vă pot ajuta… dar după noapte… vine întotdeauna zi!

 O să fie bine, dragii mei. Așa cum zice și tata, lupta o pierzi doar atunci când încetezi să lupți! Iar eu nu voi renunța! Nu pot face acest lucru după ce v-am ascultat astăzi. Pentru că până la urmă, contează DOAR ce vă doriți voi, locuitorii Sectorului 5!

Vreau să mă scuzați voi, cei care nu ați mai avut loc în sală. Mi-au transmis cei din echipa mea că ați fost mulți, sute de persoane. Sunt convins că va fi o altă ocazie în care ne vom putea întâlni toți, cât de curând.

Până atunci, vă mulțumesc și vă promit că nu vă voi dezamagi!”, a scris Piedone, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati