VIDEO Derby de foc în Bucureşti, între CSA Steaua – FCSB 2. Jandarmii au fost trimişi în zonă

CSA Steaua întâlneşte, astăzi, pe stadionul din Ghencea, pe FCSB 2, în Liga a 3-a a campionatului de fotbal. Chiar dacă derby-ul de foc între echipa Armatei şi echipa patronată de Gigi Becali se joacă fără spectatori, sute de suporteri au luat cu asalt străzile din apropierea stadionului.

Derby-ul, chiar şi în Liga a 3-a, este unul de mare valoare, având în vedere că ambele echipe au purtat, la un moment dat, acelaşi nume: Steaua Bucureşti.

Rivalitatea între fanii celor două echipe a ajuns la cote uriaşe. Jandarmii au fost trimişi în zonă

În prezent, CSA Steaua este cea care poartă numele Steaua Bucureşti, echipa patronată de Gigi Becali fiind nevoită să îşi schimbe numele în FCSB.

Astfel, rivalitatea între fanii celor două echipe a ajuns la cote uriaşe. În acest context, jandarmii din Capitală au fost trimişi în zonă pentru a preveni un scandal uriaş, la fel cum s-a întâmplat la ultimul meci disputat între cele două echipe.

De asemenea, derby-ul este unul extrem de important şi pentru clasamentul Ligii a 3-a.

În prezent, CSA Steaua, echipa antrenată de Daniel Opriţa, se află pe primul loc cu 26 de puncte, fiind urmată pe locul doi de SC Fotbal Club FCSB SA 2 cu 24 de puncte.

„Cu entuziasm astăzi facem o recapitulare / Pe stadionul Steaua veți fi mereu în deplasare”, „Intrați în ei ca lupii-n oi / Să tremure când mai aud de noi” sau „Gazde în Ghencea? Luați-vă gândul! / Nu e Berceni, aici e sfânt pământul” sunt câteva dintre mesajele ultraşilor stelişti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati