VIDEO/ Dosar penal după ce o mașină a Jandarmeriei a căzut în șanț, în București

0
2462

Anchetatorii au deschis dosar penal după ce o autospecială de Jandarmerie a căzut într-un șanț săpat pe marginea drumului, în zona Fundeni din București. Din primele informații, lucrarea de îngropare a unor cabluri electrice nu era semnalizată corect, scrie digi24.ro.

Brigada Rutieră a fost sesizată în legătură cu producerea accidentului printr-un apel la 112, în jurul orei 10.00.

Din primele date, șoferul unei autospeciale aparținând unei unități a Jandarmeriei ar fi pătruns într-o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public, conform art. 341 alin. 4 din Codul Penal.

Brigada Rutieră l-a sancționat contravențional pe executantul lucrării, pentru nesemnalizarea corespunzătoare a acesteia.

Între timp, au apărut noi imagini de la fața locului, filmate de un șofer care trecea prin zonă la momentul accidentului.

El i-a filmat pe jandarmii care ieșeau din mașină, pe geam.

Jandarmii erau în misiune și ar fi urmat să ajungă la Dobroiești, Ilfov.

Din imaginile surprinse la fața locului se vede că mașina a căzut pe partea dreaptă aproape în totalitate în groapa de pe prima bandă. Pe partea dinspre banda a doua nu există elemente de semnalizare, care să separe zona de șantier de restul șoselei.

O maşină a Jandarmeriei a căzut într-un şanţ, pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti – FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.