VIDEO Echipa AUR Ilfov monitorizată îndeaproape de Jandarmeria Ilfov!

Echipa AUR Ilfov monitorizată îndeaproape de Jandarmeria Ilfov! Din prea mult exces de zel sau din prea „multă grijă” din partea adversarilor noștri politici, Jandarmeria Ilfov nu a avut altceva mai bun de făcut zilele acestea decât să urmărească cu atenție activitatea echipei AUR Ilfov desfășurată alături de deputatul Gianina Șerban, transmite formațiunea. 
”Campania noastră „Vara Românilor” i-a pus în gardă pe adversarii noștri și instituțiile de forță ale statului.
Joi, 13 iulie, probabil în cele trei ceasuri rele, echipa AUR Ilfov a fost interceptată, legitimată și sancționată cu avertisment verbal pentru că a desfășurat manifestații publice.
Cum au decurs lucrurile? În 3 localități, Măgurele, Dărăști și 1 Decembrie, echipa AUR a fost așteptată de dubele de jandarmi și un echipaj de poliție. În toate cele 3 locații, echipa AUR, alături de doamna deputat Gianina Șerban, a fost legitimată.
Motivul? Audiențele în teritoriu ale parlamentarilor, discuțiile cu cetățenii sunt considerate de Jandarmeria Ilfov ca fiind manifestații publice.
Jandarmii care au legitimat echipa AUR Ilfov nu au fost capabili să răspundă la câteva întrebări de bun simț:
1) Dacă parlamentarul ales de români vrea să meargă pe stradă să vorbească cu oamenii trebuie să înștiințeze Jandarmeria?
2) Jandarmeria Română este plătită din banii românilor pentru a umbla, la ordin, după parlamentarii opoziției?
3) Dacă am fi fost membri ai guvernului maghiar în vizită privată prin România mai era nevoie să anunțăm Jandarmeria sau puteam să ne plimbăm pe unde dorim fără să fim întrebați de nimeni?
Oricâte acțiune de intimidare vor încerca la adresa noastră nu vor reuși să ne oprească!
Jandarmeria Ilfov în loc să fie cu ochii pe AUR, mai bine ar fi cu ochii pe toate nenorocirile care se petrec în județ!”, scrie AUR în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati