VIDEO/ Filmul „Avatar: Calea apei” debutează pe Disney+ pe 7 iunie

Filmul „Avatar: Calea apei”, regizat de James Cameron, va debuta pe 7 iunie pe Disney+ şi va include conţinut bonus în care telespectatorii pot face cunoştinţă cu regizorul şi producătorii, echipa de distribuţie şi echipa de filmare.

„Avatar: Calea apei” a debutat în cinematografe pe 16 decembrie şi a devenit cel de-al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi din întreaga lume obţinând aproape 2,32 miliarde de dolari din încasări.

Nominalizată pentru mai multe premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, pelicula a stabilit un nou standard în ceea ce priveşte efectele vizuale.

 

„Avatar: Calea apei” atinge noi culmi şi explorează zone nedescoperite din adâncuri, când James Cameron revine în lumea Pandorei în această aventură plină de acţiune şi emoţie. Acţiunea filmului se petrece la mai mult de zece ani de la evenimentele din primul film, astfel că „Avatar: Calea apei” prezintă povestea familiei lui Sully (Jake, Neytiri şi copiii lor), problemele cu care se confruntă aceştia şi până unde trebuie să meargă pentru a fi în siguranţă, luptele pe care trebuie să le poarte pentru a rămâne în viaţă şi tragediile pe care trebuie să le îndure. Toate acestea se petrec pe fundalul peisajelor marine uluitoare din Pandora, unde publicul face cunoştinţă cu o nouă cultură, Na’vi, şi tot felul de creaturi acvatice exotice.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati