Video/Flash-mob în fața MAI împotriva traficului de ființe umane. Ministrul Predoiu a fost impresionat și ar fi cerut „repeat”

0
388
Tinerii de la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali’ din Capitală sunt încă o dată alături de Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane. De data aceasta în fața MAI. După ce au impresionat cu performanța lor din aeroport, acum câteva săptămâni, tinerii balerini au făcut ca însuși ministrul Predoiu să ceară ca dansul lor să fie repetat.
Aceleași adolescente care ar putea fi victime, sunt model pentru toate celelalte fete prin încrederea pe care o au una în alta, cel mai important, dar și în autorități. Melodia aleasă este simbolică, Sia: Courage to change.
În versurile melodiei se menționează moto-ul fetelor și băieților adolescenți care au dansat astăzi, nici un adolescent nu este singur.
„Cu ocazia evenimentului “Școala Altfel”, din data de 09.11.2023, organizat la sediul Ministerul Afacerilor Interne, Romania, coordonatorul CR Bucuresti Anitp al Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, împreună cu colegii din Serviciul Prevenire Anitp, am transmis mesaje pentru conștientizarea riscurilor la care sunt expuși tinerii în mediul online, în scopul evitării riscurilor traficului de minori și ale pornografiei infantile. Cei mici au beneficiat de informare din partea personalului A.N.I.T.P., care le-au distribuit unu număr de 200 de brățări, 500 de pliante, 100 caiete, 100 de baloane, 100 de agende și 200 de permise inscripționate cu materiale de prevenire a traficului de persoane.
Finalul activității s-a încheiat cu un Flashmob, realizat de elevii Liceul De Coregrafie Floria Capsali.”, transmite Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.