VIDEO / Florescu: Prăpăd in Cartierul Militari din cauza indiferentei primarului mUtU!

Liderul PMP Sector 6, Ştefan Florescu, a făcut miercuri un nou apel către opinia publică, prin care atrage atenţia că este “prăpăd în Cartierul Militari, din cauza indiferenţei primarului mUtU”.

Prăpăd in Cartierul Militari din cauza indiferentei primarului mUtU!Strada Virtuții, in spatele blocurilor, arată ca după război. Neasfaltată de zeci de ani, fără trotuare, spații verzi și parcări, această zonă ne amintește de anii comunismului, atunci când nimeni nu făcea nimic…”, a scris Florescu pe Facebook.

El a adăugat că, după 4 ani de mandat, “actualul primar vine in fața electoratului cu aceste de realizări din spatele blocurilor, acolo unde, in toată această perioadă nici măcar acestuia nu i-au călcat picioarele!”

Sunt convins de fapul că, oamenii au înțeles că banii publici trebuiesc cheltuiți strict in interesul lor și nu al firmelor de casă ale primarului mUtU, iar la viitoarele alegeri vor vota in consecință! Păcat de Sectorul 6….”, a mai spus liderul PMP Sector 6.

Prăpăd in Cartierul Militari din cauza indiferentei primarului mUtU!✅ Strada Virtuții, in spatele blocurilor, arată ca după război. Neasfaltată de zeci de ani, fără trotuare, spații verzi și parcări, această zonă ne amintește de anii comunismului, atunci când nimeni nu făcea nimic…✅ După 4 ani de mandat, actualul primar vine in fața electoratului cu aceste de realizări din spatele blocurilor, acolo unde, in toată această perioadă nici măcar acestuia nu i-au călcat picioarele!✅ Sunt convins de fapul că, oamenii au înțeles că banii publici trebuiesc cheltuiți strict in interesul lor și nu al firmelor de casă ale primarului mUtU, iar la viitoarele alegeri vor vota in consecință!Păcat de Sectorul 6….#hotiilapuscarie #primariasector6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Miercuri, 10 iunie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati