UPDATE/ Gheorghe Flutur, președinte interimar al PNL până pe 10 aprilie. Lucian Bode – secretar general – VIDEO

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal s-a reunit, duminică, în sala grupului PNL din Camera Deputaților și a decis ca Gheorghe Flutur să fie președinte interimar până la congresul din 10 aprilie, iar Lucian Bode va fi secretar general.

UPDATE A început Consiliul Național Extraordinar.

Prim-vicepreședinții susțin discursuri.

„S-a încheiat ședința Biroului Politic al PNL, care a ținut cont de demisia domnului Florin Cîțu. Astăzi, colegii m-au propus pe mine să preiau atribuțiunile președintelui PNL interimar până la congres. A fost un vot în unanimitate. De asemenea, pentru că ieri a demisionat secretarul general, am propus preluarea atribuțiunilor de către domnul Lucian Bode”, a anunțat Ghoerghe Flutur.

 

 

Consiliul Național Extraordinar al PNL, care are loc duminică, va convoca congresul pe 10 aprilie, ora 10.00, la Parlament, cu 1.300 de delegați, cu 617 delegați de drept.

Comisia de la congres va fi formată din 9 oameni, iar Consiliul Național de astăzi va stabili termenele pentru depunerea moțiunilor în partid – miercuri 6 aprilie, ora 18.00. Dezbaterile în județe până vineri, ora 22.00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati