VIDEO / Helsinki din serialul Casa de Papel a locuit trei ani în Drumul Taberei. Care erau locațiile frecventate de actor

Detalii surprinzătoare despre Darko Peric, actorul care îl interpretează pe Helsinki în serialul Casa de Papel.

Peric a dezvăluit la Virgin Radio, că a locuit trei ani în Drumul Taberei și șase ani în Timișoara, unde a început să facă tatuaje.

Am vorbit cu Helsinki (Darko Peric) despre La Casa de Papel, experiența în România, grupul lui de Punkeri, dar și multe, multe alte lucruri.

Ok. În primul rând trage un pic aer în piept, pentru că suntem convinși că o să fii surprins de limba vorbită în acest video :)))Ionut Bodonea a vorbit cu Helsinki (Darko Peric) din La Casa de Papel despre noul sezon, despre personajul lui preferat din serial, despre anii petrecuți în România și despre orașul favorit, despre basket, dar și despre cât de bine cunoaște țara noastră.Noul sezon La Casa de Papel e disponibil de astăzi pe Netflix! <3Can't Wait! <3

Publicată de Virgin Radio Romania pe Joi, 2 aprilie 2020

Într-un interviu acordat în limba română, actorul sârb a mărturisit că orașul său preferat din România este Timișoara, fiind „mai cosmopolit decât Bucureștiul” și unde „și-a descoperit prietenii” în timpul unui festival punk.

De asemenea, Peric și-a amintit cu drag de locurile pe care le frecventa în Capitală: Club A, Lăptăria lui Enache și Cinemateca.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati