VIDEO/ Hit-ul folk al verii cântat de Adrian Sărmășan: ”Cum ar fi dacă noi doi…”

0
373

Muzica este refugiul multora, mai cu seamă în vremurile neclare și superficiale în care trăim. Iată că Adrian Sărmășan vine cu un hit al verii care amintește de iubire, simplitate, speranță și unitatea în cuplu, lucru spre care tind foarte mulți dintre oamenii din zilele noastre care se simt singuri chiar și în doi.

Artistul din Turda a lansat recent piesa ,Cum ar fi dacă noi doi…’, iar de câteva săptămâni a început să se audă pe radiourile locale și acum prinde contur și departe de casă. Cel din urmă nu a fost însă singur în timpul creației, ci alături de Alex Malschi.

  • „Împreună cu Alex Malschi , direct din Cluj, de la studioul lui Alex Malschi Studio vă îmbrățișăm și vă spun că, în curând voi lansa noul meu single, ”Cum ar fi dacă noi doi…” – o piesă exclusiv de vacanță, vară, litoral, ☀ soare și bineînțeles, multă iubire!” este mesajul lui Adrian Sărmășan.

Ascultă și tu hit-ul folk al verii, pregătește-ți o băutură răcoritoare și bucură-te în voie de liniștea versurilor și răcoarea unui gând bun și plin de iubire…în doi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.