VIDEO/ Hubert Thuma, despre acțiunea de ecologizare a lacului Mogoșoaia: ”Noi facem proiecte cu și pentru oameni! Este simplu!”

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat finalizarea cu succes a acțiunii de ecologizare pe lacul Mogoșoaia: ”Am reușit! Am încheiat cu succes o acțiune importantă”

Consiliul Județean Ilfov a finalizat cu succes acțiunea de ecologizare a lacului Mogoșoaia:

”A fost o colaborare remarcabilă, ce demonstrează cât de mult putem realiza atunci când lucrăm împreună pentru un scop comun.

În urmă cu două săptămâni, am luat inițiativa de a curăța și proteja mediul înconjurător al lacului Mogoșoaia, iar eforturile noastre au fost consolidate de echipa de voluntari și de partenerii noștri de încredere, Primăria Mogoșoaia și Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea. Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără ei și le sunt recunoscător pentru eforturile fiecăruia.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Ilfov, protejarea mediului reprezintă o prioritate și, alături de echipa mea, continuăm să dezvoltăm soluții sustenabile pentru prevenirea problemelor viitoare și pentru a menține echilibrul natural al lacului Mogoșoaia” promite Hubert Thuma.

”Fiecare dintre noi poate face o acțiune de ecologizare”

Președintele Consiliului Județean Ilfov invită fiecare cetățean să se implice într-o acțiune de ecologizare:

”Această acțiune de ecologizare ne reamintește că fiecare dintre noi poate aduce o contribuție valoroasă pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

Lacul Mogoșoaia este o bijuterie naturală care trebuie păstrată în toată splendoarea ei, oferindu-ne nu doar o oază de relaxare, ci și un exemplu frumos de cum putem coexista armonios cu natura.

Noi facem proiecte cu și pentru oameni! Este simplu! Atâta timp cât vom fi conștienți de asta, vom avea și rezultate” transmite Hubert Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati