VIDEO/ Imagini cu explozia care a avut loc într-un bloc din București

Au apărut primele imagini cu momentul exploziei care a avut loc într-un apartament din București. De vină pentru incident ar fi un bătrân de 84 de ani, singurul rănit în deflagrație. Vecinii povestesc că acesta le-ar fi cerut ajutorul, cu doar câteva zile în urmă, pentru a modifica racordul aragazului la țeava de gaze. Pensionarul a ajuns intubat la spital cu arsuri și lovituri după ce un perete interior s-a prăbușit peste el. Peste o sută de persoane au fost evacuate din blocul devastat. 

În imagini e surprins momentul înfiorător în care întreaga zonă este cutremurată de explozie. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum bucăți din apartamentul în care a avut loc deflagrația sunt aruncate peste bulevard. Șoferii se opresc din drum și se îndreptă spre dărâmături, în timp ce un nor de praf învăluie toată strada. Locatarii povestesc că au trăit clipe de groază.

În doar 6 minute, primele echipaje de intervenție ajung la fața locului și încep misiunea de evacuare a locatarilor. Merg din ușă în ușă pentru a îi scoate pe oameni din case. După ce praful s-a risipit a devenit clară amploarea pagubelor.

Bărbatul de 84 de ani a fost intubat și transportat la spitalul Bagdasar-Arseni.

sursa: realitatea.net

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati