VIDEO / IMAGINI emoționante din campania umanitară derulată de o Fundație din Capitală, în aceste săptămâni de pandemie de coronavirus

Fundația ”Din Suflet, pentru Suflet” derulează de săptămâni bune o amplă campanie umanitară în Sectorul 6 al Capitalei, sprijinind vârstnicii cu alimente de primă necesitate și servicii de cumpărături pentru medicamente și alte produse pe care le solicită aceștia.

Astăzi președintele fundației a postat un clip video emoționant, pe pagina sa de socializare, prin care a prezentat un rezumat al acțiunilor derulate de voluntarii organizației în Sectorul 6, anunțând totodată pe cei care au nevoie că vor răspunde prompt apelurilor, și in timpul cel mai scurt vor livra produsele direct acasă.

”Suntem zilnic in teren și sprijinim vârstnicii cu alimente de primă necesitate și servicii de cumpărături pentru medicamente și alte produse pe care le solicită aceștia.

Voluntarii fundației Din Suflet, pentru Suflet, răspund prompt apelurilor Dvs., și in timpul cel mai scurt vă livrează produsele direct acasă!

Chiar dacă unii ne acuză de campanie electorală, pe noi nu ne impresionează deloc cu răutățile și acționăm in continuare pentru a ajuta câți mai mulți nevoiași…

Va mulțumim pentru încredere și va asiguram de sprijinul nostru necondiționat!”, a transmis președintele Fundației ”Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, pe facebook.

Suntem zilnic in teren și sprijinim vârstnicii cu alimente de primă necesitate și servicii de cumpărături pentru medicamente și alte produse pe care le solicită aceștia.Voluntarii fundației Din Suflet, pentru Suflet, răspund prompt apelurilor Dvs., și in timpul cel mai scurt vă livrează produsele direct acasă!Chiar dacă unii ne acuză de campanie electorală, pe noi nu ne impresionează deloc cu răutățile și acționăm in continuare pentru a ajuta câți mai mulți nevoiași…Va mulțumim pentru încredere și va asiguram de sprijinul nostru necondiționat!#joscoronavirusCOVID-19 #voluntariiprezent

Publicată de Stefan Florescu pe Sâmbătă, 28 martie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati