VIDEO / Imagini INEDITE cu premierul Cîțu alergat de presă prin Parlament

Premierul Florin Cîţu a fost alergat de presă pe holurile Parlamentului, după prezentarea Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).Pentru că acesta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor acreditați în Parlament, a fost urmărit pe tot traseul parcurs de Cîțu până ieșire din clădire, scrie ecopolitic.ro

Întrebări și răspunsuri:

Jurnalist: Doar cu Liviu Dragnea mai făceam astfel de imagini. Vă plac?

  • Nu v-aţi civilizat în 30 de ani de zile. În orice ţară civilizată,  declaraţii se dau într-un spaţiu normal. Vă aşteptăm la Guvern, la declaraţii.

Jurnalist: De ce ne spuneţi că nu suntem civilizaţi?
Ne-aţi jignit, domnule premier. Aşteptăm scuze din partea dumneavoastră, pentru că ne-aţi spus că în 30 de ani nu ne-am civilizat.

Jurnalist: Deci presa nu este civilizată?

Florin Cîţu: Am spus că declaraţiile le dau la Guvern.

Jurnalist: Aţi spus că nu suntem civilizaţi. În 30 de ani nu ne-am civilizat.

Florin Cîţu. Nu v-am jignit. Am spus foarte clar că declaraţiile le fac la Guvern, într-un cadru normal, frumos, nu alergăm unii după alţii.

Jurnalist: Dacă aţi fi stat frumos la cadru, puteam să avem declaraţii normale, cum face fiecare premier şi cum a făcut fiecare premier în ultimii 30 de ani. Cred că dumneavoastră uitaţi că sunteţi în slujba cetăţenilor români, că sunteţi angajatul cetăţenilor români şi că nu sunteţi şeful lor şi nici şeful nostru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati