VIDEO/ Incendiu la un bloc în construcţie din nordul Bucureştiului. Primarul Sectorului 1 a dispus verificarea clădirii

Un incendiu s-a produs, sâmbătă seară, la un bloc în construcţie de pe strada Parcului din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat cu mari degajări de fum, iar martorii au vorbit despre un zgomot puternic care s-a auzit, asimilat unei explozii, potrivit agenției de presă news.ro.

Potrivit imaginilor publicate de martori pe reţelele sociale, incendiul se manifesta cu mari degajări de fum.

”Ceva foarte rău s-a întâmplat – o explozie mare în nordul Bucureştiului. Aveţi grijă de voi. Închideţi ferestrele imediat dacă staţi în zonă”, a scis, sâmbătă seară, pe FAcebook, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu care publică imagini.

Potrivit acestuia, explozia puternică se pare că a fost cauzată de faptul că la ultimul nivel erau depozitate butoaie cu smoală.

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în constructie,.
”Ard butoaie cu smoala şi carton bituminat, suprafata afectata aprox 500 mp. Nu sunt victime. Sunt degajari insemnate de fum”, au transmis pompierii.

 

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, la Digi 24, că este vorba despre un bloc nelocuit şi nu sunt persoane în pericol.

”E un bloc nelocuit, aflat în construcţie, unde se manifestă un incendiu la etajele superioare şi ce arde sunt materiale de construcţii care sunt depozitate acolo. Există înţeleg şi butoaie cu smoală, deci de aici vine poate şi această manifestare a incendiului (…) Nu sunt persoane rănite, nu avem persoane în pericol la acest moment”, a afirmat şeful DSU.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus, sâmbătă seară, verificări ale imobilului din strada Parcului nr. 20, unde se manifestă un incendiu puternic.

”Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus în această seară să se facă verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, privind modul în care au fost emise autorizaţiile de construire. Poliţiştii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului şi acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul”, a transmis, sâmbătă seară, Primăria Sector 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati