VIDEO Incident şocant la Dristor. O fată a sărit pe şine şi a fost salvată în ultima secundă

0
332

Miercuri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care o femeie a sărit pur și simplu pe linia de metrou.

Imaginile suprinse arată cum o altă femeie aflată pe peron îi face semn disperată să se ridice și o trage exact în ultima clipă înainte de a fi lovită de metrou, scrie Hotnews.ro.

“Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Evenimentul este cercetat de Poliție. Circulația trenurilor nu a fost afectată”, informează Metrorex.

“De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.
”În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.


Fata a fost transportată la spital

Prin apel 112 a fost sesizat faptul că o tânără a sărit pe calea de rulare a metroului, dar a fost scoasă de pe şine de  doi cetăţeni aflaţi în staţie.
Tânăra, care este minoră, a fost transportată la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.