VIDEO. Înconștiență pe autostradă. La volan pe A1, cu copilul în brațe

Un șofer a fost filmat, pe autostradă, în timp ce conducea și făcea depășiri cu un copil în brațe, în timp ce pe bancheta din spate a mașinii se afla un alt copil, care nu era prins într-un scaun special sau cu centura de siguranță. În momentul în care s-a văzut filmat, șoferul a părut foarte deranjat că i s-a atras atenția.

Șoferul care filmează: Ce faci, mă, tu? Deșteptule! Uite, pe autostradă!

Enervat că este apostrofat că îi pune copilului viața în pericol, șoferul inconștient îi face semn celui care a surprins aceste imagini pe Autostrada București Pitești să își vadă de drum.

În imagini se vede că pe bancheta din spate mai este un copil, care, de asemenea, nu e într-un scaun special și nici nu are centura de siguranță pusă.

Filmarea, care începe cu câteva sute de metri mai înainte, surprinde inclusiv momentul în care mașina depășește un camion.

”Este extrem de periculos, în momentul unui accident, chiar ușor, airbagul iese din volan cu 300 de kilometri pe oră, ceea ce înseamnă că acel copil va fi lovit foarte puternic, ca și când l-am lovi cu o minge de baschet sau cu un pepene.

Cei din spate sunt puși în situația de a se rostogoli prin mașină și a se lovi de tot ce e în jur”, a explicat pentru Digi24 Emil Gătej, specialist în condus defensiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati