Video/ Mai mulți polițiști în stradă la Sectorul 2: „La fiecare întâlnire cu oamenii din Sectorul 2 mare parte dintre problemele semnalate de voi țineau de activitatea Poliției Locale”

0
273
Foto: Facebook / Radu Mihaiu
Noua reorganizare a Poliţiei Locale Sector 2 implică prezenţa mai multor poliţişti locali în stradă pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, dar şi pentru a putea răspunde mai rapid la solicitările, nevoile şi reclamaţiile cetăţenilor, se arată într-un anunț al primăriei.
Poliţia Locală Sector 2 va avea în total 365 de posturi, dintre care 24 de conducere şi 341 de posturi de execuţie.
„În ultima ședință de Consiliu Local a fost aprobată reorganizarea Poliției Locale Sector 2. Pe noua structură vom avea cu 20% mai puține posturi de conducere. Și foarte important, vom avea 38 de agenți în plus pe stradă.
La fiecare întâlnire cu oamenii din Sectorul 2 mare parte dintre problemele semnalate de voi țineau de activitatea Poliției Locale. E indiscutabil că e mult loc de mai bine.
Prin această reorganizare mai facem un pas important în direcția care trebuie – o poliție locală mai aproape de oamenii din Sectorul 2.”, a declarat Radu Mihaiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.