VIDEO/ Marcel Ciolacu a depus o coroană de flori la Mausoleul dedicat lui Mustafa Kemal Ataturk de la Ankar

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ de la Ankara. Marcel Ciolacu a depus, marţi, o coroană de flori la Mausoleul dedicat preşedintelui fondator al republicii, Mustafa Kemal Ataturk, din cadrul complexului Anitkabir din Ankara.

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită în Turcia, a depus o coroană de flori la Mausoleul dedicat dedicat preşedintelui fondator al republicii, Mustafa Kemal Ataturk.

În continuare, premierul Ciolacu va fi primit la Palatul prezidenţial de preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, cu care va avea o întrevedere tete-a-tete.

Ulterior, va participa la ceremonia de semnare a Declaraţiei Comune pentru Înfiinţarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România şi Republica Turcia.

Şeful Executivului de la Bucureşti va participa şi un dineu de lucru oferit în onoarea delegaţiei române de preşedintele turc.

Premierul Marcel Ciolacu, însoţit de o delegaţie de miniştri, face, marţi, o vizită oficială la Ankara, la invitaţia preşedintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati