VIDEO/ Marcel Ciolacu, vizită-control într-un supermarket: „Cele mai mari scăderi de preţ sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai”

0
287

Cele mai mari scăderi de preţ sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai, a spus premierul Marcel Ciolacu, sâmbătă, după ce a făcut o vizită în magazine.

Şeful Guvernului spune că a mers într-un magazin pentru a se convinge că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele.

„Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării.

De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Liderul PSD menționează că a vrut să se convingă de scăderea prețurilor la alimentele de bază și a mers într-un magazin.

„Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ și am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai.

Îi asigur pe toți românii că, în perioada următoare, toate autoritățile cu competențe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât prețul coșului zilnic al fiecărui român să fie redus”, încheie liderul PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.