VIDEO Maşină fără şofer în Ilfov. Un tânăr s-a urcat pe plafon. Distracţia i-a adus un dosar penal

Teribilist la volan în localitatea ilfoveană Ciolpani. O cameră de supraveghere stradală a surprins un tânăr – care se presupune că trebuia să fie la volan – urcat pe plafonul autoturismului aflat în mers.

În imagini se vede că bărbatul stă pe mașina care avansează cu viteză redusă. La un moment dat, șoferul se dă jos și merge în continuare pe lângă autoturism, abia apoi se urcă din nou la volan.

La un moment dat, din sens opus se observă că venea un biciclist, care însă, a fost evitat.

Polițiștii din Snagov s-au autosesizat în acest caz. Potrivit anchetatorilor, teribilistul are 20 de ani și nu deține permis de conducere. El împrumutase mașina de la un prieten în vârstă de 18 ani. Amândoi sunt cercetați acum pentru faptele lor, scrie Digi24.

După apariția imaginilor în spațiul public, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a precizat că incidentul s-a petrecut pe raza comunei Ciolpani, la începutul lunii martie, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu.

„Un bărbat, în vârstă de 18 ani, după ce a condus un autovehicul pe strada Mănăstirea Vlad Țepeș, din satul Siliștea Snagovului, a încredințat vehiculul respectiv, pentru a fi condus pe drumurile publice, unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, despre care ar fi cunoscut faptul că nu poseda permis de conducere. În acest sens, polițiștii Stațiunii Snagov au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere și repsectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a precizat IPJ Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati