VIDEO Momentul în care un elicopter american aterizează forţat în Capitală

Momentul în care un elicopter Black Hawk american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle a fost surprins de trecători. Elicopterul a aterizat chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat.

“Un elicopter militar al forțelor armate ale SUA a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle, între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți. Din primele date, nu s-au înregistrat victime. În urma evenimentului, 2 stâlpi de electricitate au căzut peste 2 autovehicule, acestea fiind avariate. Circulația rutieră este restricționată. Forțe M.A.I. sunt la fața locului”, se arată într-un comunicat al autorităților.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Iată video cu momentul aterizării:

Acesta poate fi văzut în imagini cum dintr-un grup de elicoptere care zburau deasupra Bucureștiului pierde din altitudine și aterizează forțat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

Aparatul poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati