VIDEO Moțiunea simplă împotriva ministrului Lucian Bode, depusă în Parlament. Antonel Tănase: România nu va intra în Schengen atâta vreme cât el va gira afacerile acestui minister important

Deputații USR și Forța Dreptei depun, astăzi, o nouă moțiune împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, în condițiile în care, deși au trecut trei săptămâni de când a devenit plagiator în mod oficial, acesta este în continuare în funcția guvernamentală, sfidându-i pe români. Deputatul Forța Dreptei, Antonel Tănase a declarat la Parlament că România nu va intra în Schengen atâta vreme cât el va gira afacerile acestui minister important.

”Domnul ministru Lucian Bode va trebui să îşi dea demisia, România nu va intra în Schengen atâta vreme cât el va gira afacerile acestui minister important. (..) S-a implicat în acest dosar Schengen că să îşi spele imaginea”, a spus deputatul Antonel Tănase.

”Din păcate nu a reuşit şi a tras România în jos. El trebuie să îşi dea demisia. PSD este complice, sau poate îi convine ca Lucian Bode să gireze în continuare Ministerul Afacerilor Interne, pentru că PNL devine din ce în ce mai insignificant în ecuaţia guvernării, şi din perpectiva rotaţiei”, a mai spus Antonel Tănase la Parlament.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati