VIDEO/ Negoiţă acuză PMB că blochează circulaţia pe strada Victor Brauner şi bulevardul Pallady pentru a schimba o ţeavă

Circulaţia se blochează zilnic pe strada Victor Brauner, din cauza unei autorizaţii de construire a Municipalităţii de trei luni pentru 150 de metri de ţeavă, susţine primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

„Pe strada Victor Brauner (…) se blochează circulaţia în fiecare zi. Azi de dimineaţă, eu am stat aici aproape jumătate de oră. (…) Era blocat inclusiv Pallady. Este inadmisibil cum îşi bate joc de noi Primăria Generală care, pentru o ţeavă de o sută şi ceva de metri, dă autorizaţie de construire pentru trei luni pe una dintre cele mai circulate străzi din Bucureşti, pe strada Victor Brauner. Astăzi, când am fost eu aici de dimineaţă, la ora 8,00, nu era nimeni. Nu era dirijată circulaţia, nu lucra nimeni aici”, spune Robert Negoiţă într-un clip video postat, marţi, pe Facebook.

El a menţionat că a chemat Poliţia Locală pentru a interveni în cazul circulaţiei blocate pe bulevardul Pallady.

În opinia sa, lucrările ar trebui să dureze maxim o săptămână. „Dacă nu, daţi-ne nouă, să vedeţi cum se poate face o lucrare de genul acesta într-o săptămână, nu trei luni”, a adăugat Robert Negoiţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati