VIDEO Nicuşor Dan, despre bugetul Capitalei: „Așteptăm amendamentele de la partidele care nu au votat. Marți o sa avem discuții”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat sâmbătă, după participarea la Conferința Forța Dreptei București, că se pregătește de negocieri cu privire la bugetul Capitalei: „Desigur că negociem, asta înseamnă să fii politician, să negociezi.” Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu a reuşit, vineri, să adopte bugetul Capitalei pe 2024

„Desigur că negociem, asta înseamnă să fii politician, să negociezi. După cum știți, am convocat ședința de consiliu general pentru 6 martie, la ora 12:00, așteptăm amendamentele de la partidele care nu au votat bugetul așa cum a fost în ședința de ieri. Au promit că vin cu amendamentele marți la prima oră și toată ziua de marți o sa avem discuții astfel încat să ajungem la o formă de buget care să fie votată, astfel încât în 8 martie să putem să luăm banii care ne vin de la bucureșteni prin intermediul guvernului.”, a declarat edilul Capitalei pentru newsbucuresti.ro.

Primarul general al Capitalei spune că, într-o primă fază, o sa fie o discuție cu consilierii USR, PMP și PNL.

 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu a reuşit, vineri, să adopte bugetul Capitalei pe 2024, consilierii PNL anunţând că nu susţin această formă a proiectului. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a supus la vot, vineri, proiectul bugetului Municipiului pe 2024.

S-au înregistrat 18 voturi pentru, 6 abţineri şi 4 împotrivă, insuficiente pentru adoptare, astfel că bugetul a fost respins. Proiectul a fost susţinut doar de consilierii USR şi PMP, iar PSD a lipsit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati