VIDEO Nuntă ilegală cu peste 50 de invitați, în Bragadiru. Poliția a aplicat amenzi uriașe

1
109
captura video

O petrecere de nuntă cu peste 50 de invitați a fost organizată weekendul trecut în Bragadiru, deși măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus interzic astfel de evenimente.

Nunta a fost organizată sâmbătă, 17 octombrie, la Avatar Lounge, din strada Safirului. Circa 50-60 de persoane au fost prezente la eveniment. În imagini se vede că nunta are loc într-un cort, iar majoritatea celor prezenți nu poartă mască de protecție, scrie ziardebragadiru.ro.

”La data de 17 octombrie a.c., în jurul orelor 18:30, efectuând activități specifice, polițiștii din Bragadiru, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov au efectuat verificări la o unitate de profil, din orașul Bragadiru, judetul Ilfov, și s-au sesizat cu privire la organizarea si desfășurarea de evenimente în contextul măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Astfel, polițiștii ilfoveni au intervenit cu cinci echipaje, constatând faptul că, într-un cort, special amenajat, din curtea imobilului respectiv, se afla în desfășurare un eveniment (nuntă), la care participau mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispozițiile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private ( nunți, botezuri, mese festive), precum și măsurile de protecție individuală.

Poliția a dat amenzi în valoare totală de peste 33.000 de lei

În urma celor constatate, polițiștii Ilfoveni au procedat la întreruperea evenimentului și au identificat persoanele participante.

În contextul verificărilor, Polițiștii Ilfoveni au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 33.500 de lei, din care 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei au fost aplicate administratorului societății, conform Legii 82/1991 (4000 de lei) și Legii 55/2020 (15.000 de lei), iar 37 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor participante la eveniment conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 18500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne Maria Ciolca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.