VIDEO/ O echipă AUR Ilfov, agresată în fața primăriei din Voluntari. Poliția anunță că l-a identificat pe suspect

Mai mulți membri ai filialei AUR Ilfov au depus luni seară o plângere la poliție, susținând că au fost agresați fizic în faţa Primăriei Voluntari de către un bărbat în timp ce împărţeau invitații la un protest, potrivit unui comunicat al partidului.

Polițiștii din Voluntari au identificat persoana suspectă – un bărbat în vârstă de 47 de ani, potrivit unui comunicat de presă.

Poliția face cercetări privind presupuse infracțiuni de distrugere, lovire sau alte violențe și 3 infracțiuni de amenințare.

Membrii AUR acuză Poliția locală că nu a intervenit împotriva presupusului agresor.

O echipă AUR Ilfov, agresată în fața primăriei din Voluntari

Înt-o postare pe pagina oficială a partidului, unde a fost prezentată și o înregistrare, se precizează că incidentul a avut loc luni, 1 mai, în timpul unei acțiuni derulate sub sigla AUR, iar unul dintre membrii echipei ar fi fost scuipat și lovit cu pumnul de un agresor, care era în compania unui grup de 20 de persoane.

”O echipă AUR Ilfov a fost agresată fizic astăzi de un individ recalcitrant într-o zonă publică în fața Primăriei Voluntari!

Incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni derulate sub sigla Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat și lovit cu pumnul de agresor, care și-a ieșit din minți la vederea însemnelor AUR. Agresorul se afla în compania unui grup de aproximativ 20 de persoane.

Chiar dacă înaintea incidentului membrii AUR au fost chestionați de Poliția Locală cu privire la activitatea desfășurată, în momentul evenimentului polițiștii locali erau retrași în proximitatea primăriei, neintervenind împotriva agresorului.

Acțiunea AUR a fost promovată atât pe rețelele de socializare, cât și zilele trecute prin pliante ce anunțau ora și locul desfășurării, astfel încât oricine putea să știe despre desfășurarea acțiunii, inclusiv susținătorii primarului Pandele. Nu ne lăsăm intimidați, mergem mai departe!”, se arată în postarea AUR.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati