VIDEO/ Parcul Eroilor Sanitari din Sectorul 5 a fost modernizat. Primarul Piedone: ”A primit oxigenul, culoarea și verdeața pe care le-a râvnit mizer și fără speranță… ani în șir!”

1
421

Parcul Eroilor Sanitari din Sectorul 5 a fost modernizat, anunță primarul Piedone într-o postare pe Facebook. Astfel, această zonă, cea care reprezintă intrarea în cartierul Cotroceni, a fost redată cetățenilor.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că Parcul Eroilor Sanitari ”a primit oxigenul, culoarea și verdeața pe care le-a râvnit mizer și fără speranță ani în șir.”

Potrivit sursei citate, parcul a fost ”ignorat” prea mulți ani: ”Prea mulți ani, oamenii l-au ocolit și l-au compătimit pentru mizeria care-l sufoca, pentru wc-ul care găzduia doar infecție și șobolani, pentru aleile știrbe, strâmbe și crăpate, pentru buruienile de peste tot, pentru iarba lui… uscată!

Ca o ironie… Monumentul Eroilor Sanitari, care-i este amplasat la capătul dinspre Operă, nu-i mai era nici prieten, nici blazon! Îi ținea de urât și… atât!”, se precizează în postarea citată.

Conform edilului, parcul a fost înfrumusețat cu circa 24.000 de plante și vreo 500 de arbori proaspeți, plus 14.000 de metri pătrați de gazon și au fost montate 130 de băncuțe:

”Cu… pasiune și multă, multă muncă, ECHIPA PIEDONE i-a redat însă mândria! Acum… este un parc fericit!

E o grădină fericită care împarte bucurie, la rându-i, tuturor celor care o vizitează… ori o privesc de la șosea.

Dacă noua sa priveliște vă bucură sufletul… Parcul Eroilor Sanitari vă roagă să-l feriți de mizerie și mai ales de vandalismul oamenilor răi!

Echipa PIEDONE continuă să facă imposibilul… posibil!

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a scris Piedone pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.