Sectorul 5: Persoanele care aruncă pe jos coji de seminţe, puse să măture strada

Mai multe persoane care au fost prinse în Sectorul 5 al Capitalei în timp ce aruncau coji de semințe pe jos au fost puse să măture, pentru a nu primi amendă.

Poliția Locală Sector 5 a depistat mai mulți cetățeni care, după ce consumau semințe, aruncau cojile pe trotuare, în parcuri sau locurile de joacă, anunță Primăria Sectorului 5.

Agenții le-au explicat persoanelor în cauză că dacă nu sunt de acord să strângă mizeria pe care au făcut-o, vor fi sancționate. Cetățenii au acceptat varianta mai ieftină.

Străzile din Sectorul 5 nu țin loc de gropi de gunoi

”Am dispus ca persoanele care sunt prinse în timp ce aruncă coji de semințe pe jos să fie puse să măture, pentru a nu primi amendă. Poliția Locală Sector 5 le-au explicat persoanelor în cauză că dacă nu sunt de acord să strângă mizeria pe care au făcut-o, vor fi sancționate. Trebuie să învățăm să respectăm mediul și persoanele din jur!”, a scris pe pagina de Facebook Cristian Popescu Piedone, edilul de sector.

Operațiunea a avut loc cu ajutorul unei mături și a unui făraș, puse la dispoziția lor chiar de către polițiștii locali, mai spune sursa citată.

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunțat că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare: ”Operațiunea mătura și fărașul va continua și în perioada următoare, pentru că cetățenii trebuie să înțeleagă că străzile din Sectorul 5 nu țin loc de gropi de gunoi.”. a transmis Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati