VIDEO/ Piedone a căzut în zona Dumbrava Nouă, în timp ce se afla pe un șantier: Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit „prietenii”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a căzut în timp ce se afla pe un șantier din zona Dumbrava Nouă și a postat clipul video cu momentul pe pagina lui de Facebook. De asemenea, el le transmite celor care stau în zonă că în maximum o lună se vor finaliza lucrările: ”Parcări, trotuare, străzi, spații verzi și de odihnă, totul, întregul proiect… va fi gata!”

„CLIPUL ATAȘAT CONȚINE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece!

  • Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit „prietenii”… ori când m-au împiedicat „binevoitorii”.

Spre dezamăgirea unora…

MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU.

!!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv:

  • Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori! M-am julit puțin, dar… nu-i băi.”, a scris Piedone pe pagina de Facebook.

Edilul menționează că nefericitul incident s-a petrecut în zona Dumbrava Nouă, unde s-a dus să discute cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor:

”Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor !
  • Apropo: Anunț cetățenii care locuiesc în zona Dumbrava Nouă că în maxim o lună terminăm intreaga activitate! Parcări, trotuare, străzi, spații verzi și de odihnă, totul, întregul proiect… va fi gata!
În plus, la solicitarea unui grup de cetățeni, vom amenaja trotuare pietonale de servitute în perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian!
  • Mergem înainte și când ne mai împiedicăm! Mereu și mereu, ne ridicăm, ne scuturăm și… facem imposibilul posibil!”, completează Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati