VIDEO/ Piedone a deschis ”tolba” de sesizări și a luat Sectorul 5 la pas: ”TREBUIE să găsim soluții pentru toate problemele nerezolvate în ultimii 33 de ani!”

0
672

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a deschis ”tolba” de sesizări și reclamații și a mers personal să verifice cum stau lucrurile în sectorul pe care îl conduce.

Potrivit edilului, în curtea unui post TRAFO a găsit un cort de dormit, mizerie, aparate de joacă rupte și asta ”într-un spațiu păzit”.

În acest sens, Piedone menționează că așteaptă mai multă implicare din partea celor responsabili cu polița locală, infrastructura și salubrizarea.

De asemenea, primarul spune că ”a căpătat puțină speranță” de la meșterii însărcinați cu izolarea blocurilor, pentru că mulți sunt în grafic așa că ”până la Crăciun, cel târziu, vreo 80 de anvelopări vor fi gata”.

  • ”În acest moment avem șantiere deschise în multe zone!”, precizează Piedone.

”Mi-am luat tolba cu sesizări și reclamații primite de la cetățeni și, așa cum mi-e obiceiul, am plecat pe străzi… să le caut rezolvare.

Prin zona aleii Vicina… am avut însă un șoc!

În curtea unui post TRAFO, amplasat între blocuri și fix lângă un loc de joacă, cineva și-a montat un… cort! Cort de dormit!

Polițistul local responsabil de zonă habar n-avea… nici de cort și nici de proprietar! Mi-a fost rușine! M-am simțit mințit și ignorat!

Am găsit mizerie, aparate de joacă rupte și chiar lipsă… într-un spațiu PĂZIT! Și iar mi-a fost rușine!

Cu o lună în urmă, am dispus tăierea arborilor uscați, pericol public, dintre blocuri! Degeaba! Responsabilii… m-au mințit!

Era să-mi rup piciorul într-o groapă, din cauză că responsabilii n-au găsit o găleată de asfalt, ca s-o astupe… Am fost dezamăgit!

Mi-am luat doza de energie de la cetățenii care-mi apreciază munca și mă încurajează mereu! Îi iubesc și le mulțumesc pentru răbdare!

Am căpătat puțină speranță și de la meșterii însărcinați cu izolarea blocurilor! Mulți sunt în grafic! Până la Crăciun, cel târziu, vreo 80 de anvelopări vor fi gata! Apoi ne apucăm de încă 250!

În acest moment avem șantiere deschise în multe zone! Izolăm blocuri, asfaltăm străzi și parcări, amenajăm locuri de joacă, zone verzi și de promenadă.

AȘTEPT MAI MULTĂ IMPLICARE DIN PARTEA CELOR RESPONSABILI CU POLIȚIA LOCALĂ, INFRASTRUCTURA, SALUBRIZAREA!!!

TREBUIE să găsim soluții pentru toate problemele nerezolvate în ultimii 33 de ani!

TREBUIE să continuăm să facem imposibilul… POSIBIL

Primarul Piedone”, a scris primarul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.