VIDEO Piedone alături de fiul său Vlad Popescu Piedone, vizită prin Sectorul 5: Fiul meu va duce mai departe proiectele începute de mine, la care am muncit.

Actualul edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Municipiului Bucureşti, şi fiul său Vlad Popescu-Piedone, candidat la primăria de sector, au luat la pas vineri mai multe zone din sector, şi au discutat cu mai mulţi cetăţeni despre problemele acestora, aşa cum arată un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

„Fiul meu va duce mai departe proiectele începute de mine, la care am muncit.

Sigur, va avea şi iniţiativele sale. Să nu credeţi că dacă eu voi fi primar general, iar Vlad va fi la 5, voi face vreun favoritism. Nu, să muncească, iar eu voi fi egalul tuturor. Asta nu înseamnă că nu o să-l sprijin”, le-a spus Cristian Popescu-Piedone unor cetăţeni din zonă cu care a stat de vorbă.

  • „L-am depăşit pe tata în înălţime, îl voi depăşi şi în muncă”, a promis Vlad.

Actualul edil de la 5 a constatat mai multe probleme la un loc de joacă din spatele unor blocuri, cerând prin staţie responsabililor primăriei să intervină rapid pentru remedierea situaţiei.

„Administraţia e atât de complexă şi are o metamorfoză atât de rapidă încât de multe ori trebuie să iei o hotărâre pe loc. Această staţie (de emisie-recepţie) este sfântă. Pe unde ai trecut şi ai văzut ceva trebuie imediat să comunici”, i-a spus Cristian Popescu-Piedone fiului său.

Oamenii cu care cei doi au discutat au apreciat ceea ce a făcut până acum primarul de sector şi au promis că atât acesta, în lupta pentru PMB, cât şi fiul său, la primăria de sector, vor putea conta pe voturile lor şi al familiilor lor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati