VIDEO / Piedone, gânduri la final de an, pentru un nou început: ”Până la tine, 2024, mai e ceva din 2023… Cel mai dur și mai bun și mai plâns și mai… surprinzător dintre toți anii mei! Știi, apropo, ce fac? Cânt!”

0
468
Primarul Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj la final de an: ”Până la tine, 2024, mai e ceva din 2023… Cel mai dur și mai bun și mai plâns și mai… surprinzător dintre toți anii mei! Știi, apropo, ce fac? Cânt!” De asemenea, edilul speră că anul 2024 va fi anul ”care va pansa rănile deschise în lumea largă”, anul ”de care toți avem nevoie!”
  • ”Am visat că băteai timid la poarta lumii… Mă pregăteam să-ți spun că-n astă lume mult prea grăbită de graba generală… bunul simț și respectul mai înseamnă doar vorbe rânduite alandala prin cărți abandonate de cititori… Voiam să-ți spun că bine ar fi pentru lumea toată ca TU să fii mai ferm, mai clar, mai demn, mai dornic să se poată! Dar m-am trezit…
Până la tine, 2024, mai e ceva din 2023… Cel mai dur și mai bun și mai plâns și mai… surprinzător dintre toți anii mei! Știi, apropo, ce fac? Cânt! „A mai trecut un an prin noi, a fost și soare, au fost și ploi… „… Tu, 2024? Tu, „Anul Dragonului de lemn”, cum te anunță chinezii… Tu cum ești? Cum o să fii? Ce ne aduci? Ce ne pregătești?
  • Mi-ar plăcea să TE știu, dar… noi, muritorii, cunoaștem doar tăcerea voastră! Doar calendarul ni-l arătați… Apoi vă cerneți timpul printre vise și visuri de om bun! Și faceți lumea să grăbească graba… Și-o împrăștiați din nou în multe rele și prea puține bune…
Dar poate că TU, 2024…
Poate că TU vei fi ANUL care va pansa rănile deschise în lumea largă!
Poate că TU vei fi anul de care toți avem nevoie!
Poate că TU vei fi ANUL mitralierelor tăcute!
Poate că TU vei fi ANUL împăcării și-al împăcărilor, al prieteniilor drepte și-al speranței că… IMPOSIBILUL POATE DEVENI POSIBIL!
  • Dragă „2024”, am multe calendare în buletin și-n debara și-n amintiri… Pe unele mi le-am înrămat și le-am făcut tablou ca să le port mereu în inimă, la fațadă! Pe altele… le-am încuiat și le-am ascuns departe de familie, de suflet, de viață!
„2024”… mi-ar plăcea SĂ FII ONEST!
SĂ FII CORECT cu omul muncitor,
SĂ FII BLÂND cu omul bun, SĂ FII MILOSTIV cu cei orfani,
SĂ FACI MAGIE lângă doctori, în spitale,
SĂ STAI, măcar din când în când, cu bunicii singuri la șuete…
SĂ FACI din nou Rai, aici, la noi în țară!
Și mi-ar plăcea ca peste 11 file de calendar, încolo, să-ți spun: „Sunt trist că pleci, amice! Dar în sufletul meu te voi purta mereu… ferice”!
Cu stimă, Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5!”, scrie primarul Piedone pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.