VIDEO/ Piedone i-a sărbătorit pe cei care au descoperit secretul fericirii în familie și au ”atins borna celor… cincizeci de ani de căsnicie!”

Primarul Cristian Popescu Piedone a participat la un eveniment în care i-a sărbătorit pe cei care au descoperit secretul fericirii în familie și au ”atins borna celor… cincizeci de ani de căsnicie!”
  • ”Alături de băiatul meu, deputatul Vlad Piedone și de amicul meu prefect, Rareș Hopincă, am cunoscut încă 35 de povești despre respect, dragoste și viață!”, a transmis primarul. 

”Doamnelor și domnilor, într-o vreme în care tribunalele bat recorduri naționale la divorțuri… mă înclin în fața celor care au descoperit secretul fericirii în familie!

Cu ceva vreme în urmă, am sărbătorit 60 de cupluri care au atins borna celor… cincizeci de ani de căsnicie!

De data aceasta, alături de băiatul meu, deputatul Vlad Piedone și de amicul meu prefect, Rareș Hopincă, am cunoscut încă 35 de povești despre respect, dragoste și viață!

I-am îmbrățișat și i-am ascultat, i-am felicitat și… le-am urat sănătate lungă și mulți ani împreună!

Și ca la orice petrecere măreață, am tocmit lăutari și ne-am prins cu toții într-o mare horă a bucuriei!

Așa cum am scris și-n postarea anterioară, acești bunici fantastici sunt… distinșii deținători ai secretului absolut din templul suprem numit FAMILIE

Îi respectăm, îi prețuim, îi iubim și facem reverența cuvenită în fața dumnealor!

La epilog, am un mesaj pentru potențialii cârcotași: niciun bănuț din averea publică nu a participat la această petrecere!!!

Exemplele societății merită tot ceea ce este mai bun, pentru că au făcut și continuă să facă imposibilul… posibil!

Cu respect și cu prețuire, Piedone tatăl și Piedone fiul”, a scris Piedone pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati