VIDEO/ Piedone: ”O fi vară, dragilor, o fi sete de șampanie și dor de paltoane noi… Momentan, MUNCIȚI CUM TREBUIE! Așa este corect!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că revine pe teren. ”În rest… aflați despre mine că sunt bine! Știu ce am de făcut, știu ce aveți de făcut!”, spune acesta într-o postare pe Facebook.

  • ”Continuăm munca în Sectorul 5! Continuăm să facem treabă pentru comunitate! Continuăm să facem imposibilul posibil!”, spune primarul. 

”Șampania băută grăbit, pe la colțuri, încetinește ritmul de lucru, tulbură minți, afectează cariere și știrbește încrederea în oameni!

Am auzit câteva dopuri de șampanie sărite strâmb, acum ceva vreme… Păi nu știați măi băieți și fete că graba provoacă sughițuri?

  • Dacă ați dat iama la croitor și v-ați măsurat pentru noi paltoane cu galoane… zic să mai așteptați nițel!  Că vara… e lungă, munca… e multă! Apropo de muncă: Nu-mi place, măi băieți și fete!

Nu-mi place deloc! Dacă tot vă place șampania, vreau să văd în sector și… MUNCĂ ȘAMPANIE!

  • Când aveți proiect, faceți proiectul întocmai, dragi băieți și fete! Trebuia să vă arăt maidanul de lângă parcul Tunsu Petre? Ce să facem cu maidane în Sectorul 5? Laolată cu comunitatea zonei, așteptăm să dispară urâtul din peisaj! Așteptăm să vă faceți treaba ca la carte!

Aleea Livezilor, dragi băieți și fete! Aveți un proiect de realizat în beneficiul comunității locale! Îl vreau conform planului, conform dorințelor cetățenilor zonei! La final, dragi băieți și fete, întreb: vă place peisajul de pe strada Buzoieni? MIE… DELOC!

  • Împreună cu oamenii buni de pe aceasta stradă, și din împrejurimi, dragi băieți și fete… VREM CIVILIZAȚIE!

Așteptăm să realizați proiectul trasat! ÎNTOCMAI! O fi vară, dragilor, o fi sete de șampanie și dor de paltoane noi… Momentan, MUNCIȚI CUM TREBUIE!  Așa este corect! În administrația locală coordonată de Piedone, așa a fost mereu, așa este și așa va continua să fie! Cine nu a înțeles încă… GHINION, vorba unui contemporan.

  • Mâine revin pe teren să văd cum vă descurcați cu treburile planificate! În rest… aflați despre mine că sunt bine! Știu ce am de făcut, știu ce aveți de făcut!

Cine este lângă mine, alături de mine, trebuie să înțeleagă trei aspecte:

1 – Continuăm munca în Sectorul 5!
2 – Continuăm să facem treabă pentru comunitate!
3 – Continuăm să facem imposibilul posibil!
Cu respect, primarul Piedone”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati