VIDEO / Piedone, prezent la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Romilor: „Parcul Sebastian intră, de luni, în refacere totală”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost prezent, sâmbătă, la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Romilor, care se desfășoară în perioada 6-7 aprilie în Parcul Sebastian. Edilul a dezvăluit, în cadrul evenimentului, că Parcul Sebastian va intra în reabilitare totală.

”Sunt astăzi prezent aici. Și cum vă spuneam e ultima petrecere… Ați văzut că aici era o scenă pe care locuitorii din zonă mi-au spus să o demolez. Luni, după ce se întâmplă aici, acest parc se închide complet și începe reabilitarea. Îl vom reda publicului, îl vom reda copiilor, tinerilor și bătrânilor care au nevoie de liniște, pentru că aici a fost construită o scenă în afara mandatului meu și organizau concerte. Vom face concerte. Vom face în parcuri de peste 40 de hectare pe Drumul Cooperativei. Proiectul l-am creat eu și Vlad Popescu Piedone îl va duce mai departe.”, a spus Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Piedone le-a urat ”La mulți ani” românilor de etnie romă.

”Mereu ACASĂ, LÂNGĂ PRIETENI DRAGI!

Mereu FERICIT, LÂNGĂ OAMENI BUNI!

Mereu LÂNGĂ PRIETENUL MEU DRAG, Nicu Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor, eu și baiatul meu, Vlad Popescu Piedone, le urăm un călduros “LA MULȚI ANI!”, tuturor românilor de etnie romă!

Bucureștenilor de etnie romă, prietenilor și amicilor de etnie romă sosiți din întreaga țară la petrecerea din parcul Sebastian, Sectorul 5,

LE DORIM DISTRACȚIE PLĂCUTĂ!

Cu respect, Piedone”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati