VIDEO/ Piedone: Șmecherii de Buzoieni nu mai există. Din motive absolut legale, v-am demolat ilegalele

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone anunță că „șmecherii de Buzoieni nu mai există”, iar „după trei decenii în care ați păcălit și ați îmbâcsit strada și împrejurimile… s-a terminat”.

„Din motive absolut legale, v-am demolat ilegalele!

M-ați înjurat și mi-ați urat diverse, sănătoși să fiți! Vă spun doar că într-o capitală cu pretenții, într-o comunitate care își dorește decență și confort urban, activitatea dumneavoastră nu are cum să existe!

Strada Buzoieni intră în reabilitare completă! Înlocuim urâtul cu placutul! Facem zonă de promenadă, amenajăm parcări și locuri de joacă, plantăm arbori și readucem natura în mijlocul cetățenilor!

Le mulțumesc tuturor furnizorilor de utilități publice care ne-au ajutat să rezolvăm ceea ce ați încurcat dumneavoastră, foștii șmecheri de Buzoieni!

Împreună cu oamenii buni din comunitate, Sectorul 5 renaște ca pasărea Phoenix!

Pentru oamenii buni, eu, Piedone senior, am încercat să trag cât pot și să fac imposibilul posibil!

Poate că am reușit să schimb câte ceva, poate că nu am reușit!

Creditul enorm pe care i l-ați acordat lui Vlad POPESCU PIEDONE, actualul primar ales de dumneavoastră, mă onorează! Și vă mulțumesc! Și vă iubesc așa cum știu!

Știu sigur că, împreună cu primarul Vlad Popescu Piedone, povestea Sectorului 5 va continua la un nivel superior de dezvoltare!”, a scris Piedone, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati