VIDEO Piedone va candida la Primăria Capitalei dacă ”alianța puterii” nu își anunță rapid candidatul: „Dacă nu puteţi voi, pot eu”

0
63

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut un apel la ”alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public” și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală. În caz contrar, el îşi va pune experienţa în administraţia publică „în slujba cetăţenilor” care îl vor primar al Bucureștiului.

”Dacă nu puteți voi, POT EU!

  • Dacă orgoliile VOASTRE sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui!
Dacă funcțiile publice VĂ sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică!
  • Dacă SUNTEȚI încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul!
Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!
  • Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii și mai ales… liber să iau decizii!
În consecință, ROG alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală!
ÎN CAZ CONTRAR,
  • ANUNȚ PUBLIC CĂ ÎMI PUN CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR CARE MĂ VOR PRIMAR AL CAPITALEI!”, a transmis Piedone într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.