VIDEO/ Poliția Capitalei: O femeie din București a trecut prin momente greu de suportat. Bărbatul cu care avea o relație s-a transformat într-un monstru

Poliția Capitalei relatează pe Facebook o întâmplare pe care a numit-o „când partenerul de viață devine stăpânul vieții tale”.

„O femeie din Capitală a trecut prin momente greu de suportat. Bărbatul cu care avea o relație, cel care trebuia să o protejeze, s-a transformat într-un monstru. A decis că poate să facă ce vrea cu ea. Sub amenințări, a filmat-o în ipostaze denigratoare, iar când i-a dat voie să plece a amenințat-o că o să facă publice imaginile. 

Au urmat câteva luni de chin! În final, bărbatul a făcut publice imaginile. Abia atunci femeia și-a luat inima în dinți și a cerut ajutorul poliției. 

La prima oră a dimineții colegii noștri i-au bătut la ușă. Momentan a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat acum pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare. 

Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Dacă totuși cineva se confruntă cu așa ceva este foarte important să ceară ajutorul polițiștilor din timp. Astfel de fapte se plătesc în fața legii!”, a transmis Poliția, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati